Premične predelne stene HUFCOR

imajo na izbiro široko paleto zaključnih oblog, ki je omejena samo z tehničnimi možnostmi panelov . V osnovi je na voljo tovarniška barvna karta oplemenitene iverice in HPL plošč na podlagi iz iverne plošče.

Ta ponudba je tudi cenovno najbolj ugodna.

Vzorci, barve, proizvajalci

Celostna podoba vaše ureditve zahteva posebne vzorce in barve, ki so enkraten proizvod določenega proizvajalca? Ni ovir. Izberete lako praktično vse obloge na trgu.

Mnogokrat so zelo zanimive tudi omagnete HPL obloge, ki so primerne za uporabo kot demonstracijske plošče. Sicer lahko kreativno uporabimo ploskev premičnih sten. V šolah in vrtcih ter predavalnicah so vedno zelo iznajdljivi. Še bolj pa lahko površino izrabimo, če si namesto navadnih HPL oblog omislimo plošče “piši briši”. Pomembno pri takem odločanju je dejstvo, da ni potrebno da so vsi paneli in obe strani obloženi s tovrstnimi oblogami, kar predstavlja lahko pomemben prihranek.

Bodite kreativni

z vašimi predlogami vzorcev in našimi izkušnjami  opremljanja sten, gotovo uspemo narediti enkratne premične predelne stene, ki bodo enkratno krasile vaše prostore.