Vzdrževanje in servis predelnih sten

pridobite na začetku, ob nakupu, z garancijo za proizvod. Običajno je zelo malo ali nič servisnih posegov na takih stenah. Toda v nekaterih primerih, posebej na tistih vrstah premičnih sten, ki uporabljajo tehniko vrtenja ročice za zapiranje in odpiranje tesnil, lahko pride do težav.

Raba in obraba

Skozi leta uporabe lahko pride do slabšega delovanja ali okvare sistema. Skozi leta uporabe lahko pride tudi do pojavov korozije na sistemih, ki uporabljajo železna vodila.  Naposled lahko pride tudi do poškodbe oblog panelov. Zato je potrebno redno vzdrževanje, servis in kontrola sistemov.

Redna letna kontrola

K zmanjšanju neželenih pojavov na opremi lahko veliko pripomore tudi redna letna kontrola. Vzdrževanje in servis vseh delujočih sistemov na stenah (mehanizmi zapiranja tesnil, mehanizem teleskopa in drsna kolesca na panelu) se večkratno obrestuje.

Skrben odnos do opreme se vam obilno obrestoval, takrat ko vam bo oprema brezhibno delovala tudi v tistem trenutku, ko jo boste hoteli nemudoma in hitro uporabiti.

Ker je včasi težko, ali celo nemogoče ugotoviti, kdo je serviser, ali celo kdo je proizvajalec sistema, vam ponujamo naše strokovne izkušnje. Vzdrževanje in servis boste predali v roke izkušenega in usposobljenega osebja, ki bo gotovo sposoben rešiti vaše težave.

Vzdrževanje servis teleskopa

Vzdrževanje in servis teleskopa

Vzdrževanje servis drsnih koles in vodil

Vzdrževanje in servis vodil