Harmonika vrata UNO in DUPLO

predstavljata  popolno preprostost in enostavnost uporabe v optimalni obliki! Harmonika vrata Uno in Duplo sta sestavljena iz elementov lesenih ivernih plošč, ki jih povezuje neprekinjena PVC spona. Sistem šarnirjev omogoča, da panele odpremo ali zapremo z eno preprosto operacijo. Oba tipa sten sta obešena na aluminijasti stropni tirnici in ne potrebujeta talnih tirnic.

Harmonika vrata UNO

je model namenjen manjšim zidnim odprtinam, kjer bo deloval predvsem kot vizuelna in fizična pregrada, sama zvočna zaščita pa ni tako zelo pomembna. Harmonika stena je lahko opremljena z vsemi materiali ki se običajno uporabljajo v notranjosti.

Harmonika vrata Duplo

ima dvojni panel, ki je notranje ojačan z jeklenimi tečaji za večjo stabilnost. Poleg tega je prostor med ivernima ploščama napolnjen z zvočno-vpojnim materialom, ki absorbira zvok. Model Duplo zagotavlja zvočno izolacijo 41 ali 43 dB (približno).
Tudi model Duplo se lahko opremi s praktično vsemi materiali, ki se običajno uporabljajo v notranjosti. Skoraj neomejene ustvarjalne možnosti ponuja izbira, na primer, melamin visoke kakovosti, trdi
plastični laminat, vinil, barve in furnirji, ki so šivani, lepljeni in lakirani v lastni tovarni.
Paneli v steni Uno ali Duplo so vedno zloženi v skladu z glavno vodilom. Steno je mogoče odpreti in zapreti na eni strani, v sredi ali na obeh koncih. Možno je tudi priključiti več sten drugo k drugi. Kombinacija trdne gradnje in visoke kakovosti materiala zagotavlja mnoga leta brez težav in enostavnost uporabe.

Primeri postavitve harmonika vrat

Slika primerov postavitve
Primeri postavitve

Prikaz možnosti zapiranja harmonika vrat

Slika sheme zapiranja stene
sheme zapiranja stene