Harmo 65 - zvočnoizolativne harmo stene

za pisarne, šolo in dom

Harmonika vrata HARMO 65

so enostavna in uporabniku prijazna ravna zložljiva stena za razdelitev običajnih prostorov. Na voljo je v dveh različicah. Prva je obešena na tirnico na stropu.  Druga izvedba pa teče po talni tirnici. Posamezni elementi harmonika vrat so med seboj povezani – zadnji element je privzeto narejen kot vrata za osebni prehod.
Kadar potrebujemo  preprosto ločevanje prostora, kjer  je zahteva po zvočni izolaciji zmerna, parkiranje pa je mogoče na glavni tirnici, je HARMO 65 odlična in ekonomična izbira.

Sistem HARMO 65

Kadar imamo zvočno zaščito od 31 dB Rwp do 46 dB Rwp je zložljiva stena HARMO izdelana v debelini  65 mm. Za zvočno zaščito do 48 dB Rwp je zložljiva stena HARMO  izdelana v debelini 100 mm.

Zložljiva stena HARMO 65 je dobavljiva s centralno ali robno postavljenimi kolesi. Uporaba ene ali druge rešitve je  odvisna od možnosti parkiranja glede na zidove, vrata in pohištvo.

Talno vodilo ni potrebno kadar uporabimo zgoraj  centralno obešene panele. Elemente stene lahko površinsko obdelamo na številne načine. Lahko jih v naši lakirnici barvamo. Lahko jih  furniramo ali obložimo z visokotlačnim laminatom. Izbira je vaša. Z veseljem pa vam pomagamo uresničiti tudi posebne želje.

Vse zložljive stene so vselej narejene po  meri. Za elemente ni standardnih dimenzij. Vselej so zložljive stene  HARMO  izdelane na podlagi vašega projekta. Le tako lahko dosežemo optimalne rezultate.  Zložljiva stena HARMO je lahko izdelana kot drsna stena ali kot dvojna vrata z 2 tečajnimi elementi na vsaki strani, ki se lahko odprejo za 180º.

Shema postavitve harmonika vrat

Shema postavitve zložljive stene
Ko so vrata robno obešena imajo talno tirnico

Ko so vrata robno obešena imajo talno tirnico

Sredinsko obešanje harmonika vrat