O podjetju

Dejavnost podjetja Severna zvezda d.o.o. je  projektiranje, izdelava in montaža premičnih zvočno izolativne predelnih sten in harmonika vrat oziroma harmo sten. Vsi produkti so izdelani v Evropi v sodelovanju z vrhunskimi proizvajalci. V dolgih letih delovanja v industriji premičnih sten smo razvili znanja, postopke in izkušnje  za sodelovanje  s proizvodnjo.  Uporabljamo našo in tovarniško tehnologijo za razvoj proizvoda za aplikacijo v javnih in zasebnih prostorih v  Sloveniji in na Hrvaškem, občasno pa tudi drugje.

Usposobljeni smo da presojamo primernost posamičnih produktov, izdelujemo načrte izvedbe naših produktov in delavniške načrte.  Opremljeni smo, da samostojno in neposredno vrednotimo projekte premičnih predelnih sten in harmo sten ali harmonika vrat in dajemo cenovne ponudbe.  Usposobljeni smo in pooblaščeni da po potrebi  izvršujemo prilagoditve proizvoda, kompletiranje, vgradnjo in zagotavljanje servisa, popravila in garancijo.

 

Znanje

Industrija premičnih sten je zahtevna tehnološka panoga. Naša ekipa je odlično tehnično izobražena in razgledana.  Zato smo sposobni, da  sledimo in se učimo ter prenašamo v našo dejavnost dosežke splošnega tehnološka napredka.

Izkušnje

Premične stene in harmonika vrata na prvi pogled zgledajo zelo podobno. Dejansko pa je vsaka situacija posebna. Zato za oblikovanje rešitev poleg znanja potrebujemo tudi Izkušnje.  Naše podjetje združuje ljudi z dolgoletnimi izkušnjami v panogi, tako pri projektiranju kot v montaži.

Reference

Številni objekti ki smo jih v dolgoletnem delovanju opremili z premičnimi stenami in harmonika vrati izpričujejo kakovost našega servisa in proizvoda. Preglednost omogoča tudi enostavno preverljivost in zanesljivost, da je izbira našega podjeta in naših produktov za vaš projekt - najboljša.

Odličnost

Podpora z izrisi in izračuni tako projektantom, arhitektom kot naročnikom, ko šele začenjajo razvijati projekt. Skrbno vključevanje v pripravo in izvedbo. Odzivnost. Zagotavljanje rokov in kvalitete v izdelavi proizvoda in v vgradnji. Odgovorno in pošteno. Taka poslovna politika in drža je temelj truda, da smo v našem delu odlični.

Vizija

Severna zvezda d.o.o. je vodilno podjetje na slovenskem trgu premičnih sten in harmonika vrat. V številnih projektih je ustvarilo trdne temelje zaupanja v naše sposobnosti, znanje in izkušnje. Postopoma prehajamo v  nove  generacije. Nova generacija ki prihaja ima trdno podlago da bo nadaljevala  z poslovno disciplino, tehnološkim obvladovanju produktov, in visoko etično in moralno prakso do naročnikov, dobaviteljev, okolja in zaposlenih. To je svetilnik za sedanjost in bodočnost.

Poslanstvo

Poslantstvo Severne zvezde d.o.o. je da z svojim znanjem in izkušnjami pomagamo poiskati najboljšo rešitev za rabo vaših prostorov z uporabo sistemov premičnih pregradnih sten in harmonika vrat.

Tehnološki razvoj v industriji premičnih sten vključujemo v izdelavo rešitev, načrtovanje, vgradnjo in uporabo naših produktov v vaše prostore. Skrbimo za ekonomičnost, dovršenost in udobje v rabi.

Zlata boniteta

 

Zlata boniteta