ustvarjamo prostore
Severna zvezda je podjetje specializirano za izdelavo rešitev,  premičnih zvočno izolativnih sten, premičnih steklenih sten, dvignjenega poda in montažno demontažne stene.  Tehnično znanje, dolgoletne izkiušnje, zavezanost profesionalni etiki so temelj, da lahko prispevamo k oblikovanju najbolših rešitev.

Za uspešno izpolnjevanje našega pristopa so najbolj pomembni  naši ljudje. Njihove  dolgoletne izkušnje in  uspehi na velikih, kompleksnih  in na manjših, a naročnikom nič manj pomebnih projektih, so vsem v ponos tudi po 10 letih izdelave in vgradnje. Temu je potreben tudi drugi pogoj: nabor kvalitetnih produktov, ki ne odpovedo.To so kvalitetni produkti, ki so  tudi  cenovno konkurenčni.

Pri premičnih zvočno izolativnih stenah  in premičnih steklenih stena smo se po vrsti izkušenj odločili, potem ko nas je povabil k sodelovanju in nas zato pooblastil,  za sodelovanje z mednarodnim podjetjem HUFCOR. Za sisteme alu steklenih in polnih montažno demontažne pregradnih sten je naš izbor  NORDWALL, ki je uspešno preizkušen na vrsti zahtevnih projektov v Sloveniji. Enako velja za sistem dvignjenega poda JVP, ki se je odlično izkazal ne le širom sveta in Evrope ampak tudi v Sloveniji in to v  v zelo obremenilnih situacijah.

Z vsakim od teh proizvajalcev Severna zvezda d.o.o., sodeluje že mnogo let in ima pogodobeno urejene odnose.

Ob izvajanju tega osnovnega programa pogosto naletimo na potrebe, da skupaj z našimi produkti izvedemo tudi drugo opremo, kot so vrata, obloge, pregradne stene, mize, stoli in podobno. Tudi v izvedbi tega je Severna zvezda d.o.o. zanesljiv in kompetenten partner z mnogimi odličnimi referencami.

Logo JVP
Nordwall logo
Severna zvezda d.o.o., Kolodvorska 6, 1000 Ljubljana, Slovenija, Tel:+386 70 130 484, Fax: +386 59 102 844, e-mail: info@severnazvezda.si
Slike in podatki so informativni. Pridržujemo si pravico tehničnih sprememb,